سبد خرید خالي مي باشد
سه شنبه, 01 فروردين 1396 17:43

سوالات متداول

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا تحت عنوان (Visitor Visa) یک ویزای غیر مهاجرتی برای افرادی است که تمایل دارند به طور موقت جهت دیدار اقوام و آشنایان، حضور در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی (6 ماه یا کمتر ) وارد کشور کانادا شوند.

 

ویزای طولانی مدت چندگانه کانادا چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که به دارنده گان ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند. ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است. از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.

براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.

پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

 

چگونه ویزای چند بار ورود یا مکرر کانادا را اخذ کنیم؟

برای متقاضیانی که از شرایط ذکر شده برخوردارند پیشنهاد میشود که هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.

 

اعتبار ویزای توریستی کانادا چه مدت است؟

اعتبار تمام ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کشور کانادا توسط افسران اداره مهاجرت کانادا و مرزبانی مورد بررسی قرار میگیرد.به طور معمول افرادی که ویزای توریستی دریافت میکنند می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا چیست؟

پاسپورت معتبر

وضعیت پزشکی مناسب

نداشتن سوء سابقه و یا جرم مربوط به مهاجرت

داشتن شواهد کافی برای برگشت به ایران

داشتن پول کافی برای اقامت خود

ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.

تکمیل فرم درخواست ویزا Application form

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information

یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید

ترجمه سند ملکی در صورت وجود

ترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)

گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement

دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.)

رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند

 

دعوتنامهInvitation Letter کانادا چیست؟

برای کسانی که جهت مسافرت به کانادا به ویزا TRV(Temporary Resident Visa) نیاز دارند

برای کسانی که برای مسافرت به کانادا به ETA(Electronic Travel Authorization) نیاز دارند

برای کسانی که برای مسافرت به کانادا نه به ویزا TRV نیاز دارند و نه ETA

دعوتنامه برای کسانی که نیاز به ویزای توریستی TRV ندارند

به طور معمول کسانی که نیاز به ویزای توریستی ندارند، نیازی هم به دعوتنامه ندارند. با این حال دعوتنامه گاه به گاه می تواند مفید واقع شود. مثلاً اگر در مرز از مسافر سوال شود که به چه دلیل به کانادا آمده است ارائه دعوتنامه پاسخ خیلی از سوالات افسر مرزی BSO را خواهد داد و ممکن است جلوی سوال و جواب های بیشتر و دردسرهای احتمالی را بگیرد.

دعوتنامه برای کسانی که نیاز به ویزای توریستی TRV دارند

به صورت پیش فرض اغلب کسانی که برای مسافرت به کانادا به ویزای توریستی TRV نیاز دارند باید دعوتنامه داشته باشند. وقتی کسی به کانادا مسافرت می کند و ویزای توریستی (ویزای گردشگری) نیاز دارد باید سه مورد زیر را به افسر مهاجرت نشان بدهد.

به چه دلیل به کانادا مسافر می کند

آیا به امکانات مالی کافی برای مسافرت خود دسترسی دارد

آیا پس از پایان سفر خود و پیش از ابطال ویزای توریستی خود خاک کانادا را ترک می کند

دعوتنامه برای اثبات مورد اول کمک بسیار بزرگی خواهد بود و می تواند تا حدودی به مورد دوم هم کمک کند. بیشتر مواقع افسر مهاجرت به طور مشخص از شما می خواهد که حتما دعوتنامه ارسال کنید.

 

خواندن 198 دفعه