سبد خرید خالي مي باشد

ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا – ویزای توریستی – مشاوره ویزا – ویزای مولتی کانادا

کشور کانادا به دلیل جاذبه و شرایط ویژه ای که دارد همه ساله مورد بازدید افراد بسیاری از طریق ویزا توریستی قرار می گیرد و برای اخذ ویزای توریستی کشور کانادا به ۲ حالت می توان اقدام کرد

افرادی که دعوت نامه از اقوام درجه ۱ شامل پدر ، مادر ، خواهر و یا برادر خود دارند : لازم به ذکر است این افراد می بایست شهروند کشور کانادا بوده تا دعوت نامه ارسالی از سوی آنها مورد قبول سفارت واقع گردد ، بنابراین برای اخذ ویزای توریستی کشور کانادا دعوت نامه ارسالی از سوی افرادی که صرفا از طریق ویزای تحصیلی و یا ویزای سرمایه گذاری وارد کشور کانادا شده اند مورد قبول واقع نمی گردد و این مهم، امری است که متقاضیان بسیاری به دلیل عدم آگاهی از این شرایط ، بعد از ورود به سفارت متوجه این موضوع شده و در نهایت با تقاضای اخذ ویزای آنها موافقت نمی شود .

افرادی که فاقد دعوت نامه های ذکر شده می باشند : اصولا اخذ ویزا توریستی کشور کانادا از طریق دعوت نامه میسر می شود و برای افرادی که فاقد آن می باشند می بایست شرایطی را فراهم کرد تا اخذ ویزای توریستی کانادا امکان پذیر گردد . مشاورین شرکت ما این شرایط را فراهم کرده است تا با استفاده از مشاوره ویزا و اخذ آن که در اختیار شما قرار می گیرد بتوانید از طریق قانونی و بدون داشتن دعوت نامه از اقوام درجه ۱ و از طریق ویزای توریستی وارد کشور کانادا شوید .

شرایط و مدارک برای اخذ ویزای توریستی کشور کانادا

برای اخذ ویزای توریستی کشور کانادا می بایست مدارکی را از جمله نامه بانکی، سند ملکی و گواهی اشتغال به کار و … فراهم آورید تا اخذ این نوع ویزا برای شما با ریسک مواجه نشود و البته لازم به ذکر است اخذ ویزا را نمی توان به هیچ عنوان ۱۰۰% تضمین کرد حتی اگر مدارک شما به صورت کامل به سفارت ارائه شده باشد و همیشه ۱% احتمال ریسک وجود خواهد داشت و آن به دلیل شرایط سیاسی ، اقتصادی و …. مربوط به هر کشور می باشد و تنها تضمینی که در این راه وجود دارد آن است که موسسه و یا شخص اقدام کننده تمام تلاش خود را در این مسیر انجام دهد و اگر با تقاضای ویزای شما موافقت نشد بدون دریافت هزینه اضافی نواقص پرونده را برطرف کرده و مجدد اقدام نماید و البته مدارک فوق نیز بسته به شرایط هر فرد و یا هر خانواده می بایست به گونه ای ارائه گردد تا جای هیچ گونه ابهام و یا سوالی برای افسر ویزا بر جای نگذارد. مشاورین با تجربه ما مشاوره ویزا توریستی کشور کانادا و اخذ آن را به صورت تضمینی انجام خواهند داد .

نکته دیگری که ذکر آن بدون فایده نیست آن است که افرادی که از طریق ویزای توریستی وارد کشور کانادا می شوند ، چنانچه از دانشگاه های کشور کانادا پذیرش تحصیلی اخذ نمایند و یا کار رسمی پیدا کنند می توانند از طریق اداره مهاجرت کانادا و ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی و یا ویزای کاری تبدیل نمایند .این مورد یکی دیگر از مزایای ویزای توریستی کشور کانادا می باشد

نکته مهم دیگر آن است که برای اخذ ویزای توریستی کشور کانادا به متقاضیان توصیه می گردد حتما از قبل ویزای شینگن داشته باشند زیرا وجود این نوع ویزا ریسک اقدام برای اخذ ویزای توریستی را پایین می آورد و چنانچه شما موفق به دریافت ویزای شینگن نشده اید و یا درخواست اخذ ویزای شما با رد مواجه شده است می توانید از طریق مشاوره با ما از شرایط درخواست مجدد این نوع ویزا و اخذ تضمینی آن مطلع شوید و لازم به ذکر است که گروه مشاورین موسسه ما  شرایط کاملا ویژه ای را برای اخذ ویزای شینگن و پس از آن اخذ ویزای توریستی کشور کانادا در نظر گرفته است فقط کافیست با ما تماس حاصل نمایید تا از شرایط آن مطلع شوید .

برای کسب اطلاع دقیق و کامل از مدارک مورد نیاز و همچنین اطلاع از شرایط ، می توانید در ساعات اداری با شماره ۰۰۱۹۴۹۲۳۴۸۲۳۳ و در بقیه ساعات با شماره ۰۰۱۹۴۹۸۹۹۳۱۵۱ تماس حاصل کنید و جهت بررسی شرایط خود فرم ارزیابی را در وب سایت ما پر کنید و منتظر تماس از طرف کارشناسان شرکت ما باشید .